Pels Rijcken. Midden in de maatschappij

Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want naast dat de Staat en belangrijke cliënt is, treden wij ook veel op voor grote commerciële bedrijven. Kortom, we staan als top 10-kantoor, met ruim 300 medewerkers echt middenin de maatschappij. 

 

Passie voor inhoud

Passie voor juridische inhoud en vakmanschap, dat is wat ons drijft. Alleen dan kun je meesterlijke kwaliteit leveren. De advocaten en notarissen van Pels Rijcken werken in een van de negen secties, waarin vrijwel alle rechtsgebieden vertegenwoordigd zijn. Als full service kantoor staan we regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk. Van de kantonrechter tot aan de Hoge Raad.

 

Jouw ontwikkeling

Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. Dat je verschillende vaardigheden en persoonlijk leiderschap ontwikkelt. Daarom heeft Pels Rijcken "De Verrijcking". Een opleidings-programma gedurende je hele carrière; van stagiaire tot en met partner. Pels Rijcken is één van de weinige kantoren dat zo'n uitgebreid ontwikkelprogramma op maat biedt.

 

Ervaar het zelf

Maak persoonlijk kennis met Pels Rijcken. Dat kan op verschillende manieren:

- Volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee op ons kantoor. Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.

-  Loop binnen tijdens een inhousedag om een kijkje te nemen in de advocatuur of het notariaat. Je maakt kennis met de praktijk, de sfeer en de mensen die werken bij Pels Rijcken.

-  Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te namen aan Pels Rijcken@noon; een maandelijkse informele lunchbijeenkomst. Tijdens de lunch schuif je aan bij diverse kantoorgenoten die al je vragen over de advocatuur of het notariaat kunnen beantwoorden.

- En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam. 

 

 

Op onze website vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf aanmelden. Bezoek ook onze Facebook- en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters. 

 

Elisabeth Matthes

de.matthes@pelsrijcken.nl

 

070-515 3825

Tessa van de Loo

tem.vandeloo@pelsrijcken.nl

070- 515 3249