Gevorderdenprogramma

Leden die het beginnersprogramma doorlopen hebben, kunnen deelnemen aan het gevorderdenprogramma. De avonden voor gevorderde leden bieden een verdieping van de pleitkennis. Het gevorderdenprogramma wordt in de eerste en tweede helft van het Eggensjaar aangeboden.

 

Ook bieden wij de mogelijkheid om het Eggenscertificaat te behalen. Leden kunnen het certificaat in ontvangst nemen wanneer zij het programma met goed gevolg hebben afgerond en hebben deelgenomen aan het intern zomer- of wintertoernooi. Het is geheel de keuze van leden om gebruik te maken van deze aanvullende mogelijkheid.

Trainingen gevorderdenprogramma 2017-2018


Gevorderdentraining

Datum 21 februari

Tijd 19:30 uur

Locatie Janskerkhof 2-3, lokaal 1.09

Op woensdag 21 februari vindt de eerste gevorderdentraining van het nieuwe programma plaats. Hierbij kunnen degenen die het beginnersprogramma met succes hebben afgesloten, hun pleitvaardigheden nog verder aanscherpen. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.Gevorderdentraining

Datum 14 maart

Tijd 19:30 uur

Locatie Janskerkhof 2-3, lokaal 1.09

Op woensdag 7 maart vindt de tweede gevorderdentraining van het nieuwe programma plaats. Hierbij kunnen degenen die het beginnersprogramma met succes hebben afgesloten, hun pleitvaardigheden nog verder aanscherpen. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.Gevorderdentraining

Datum 2 mei

Tijd 17:30 uur

Locatie Van Benthem & Keulen

 

Op 2 mei vinden de derde en vierde gevorderdentraining van het nieuwe programma plaats. Gert Jan Boeve, advocaat bij Van Benthem & Keulen, zal de gevorderden hierin alles uitleggen over de structuur van het pleidooi en over improviseren. Handig voor re- en dupliek en andere gelegenheden waarbij ter plekke een vlot betoog moet worden gehouden.

Gevorderdentraining

Datum 16 mei

Tijd 19:30 uur

Locatie Janskerkhof 2-3, lokaal 1.09

Op woensdag 16 mei vindt de vijfde gevorderdentraining van het nieuwe programma plaats. Tijdens deze training gaan jullie nog eens extra oefenen en krijgen jullie tips en feedback, zodat de pleitvaardigheden nog verder kunnen worden aangescherpt. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.Gevorderdentraining

Datum 30 mei

Tijd 19:30 uur

Locatie Janskerkhof 2-3, lokaal 1.09

Op woensdag 30 mei vindt de zesde gevorderdentraining van het nieuwe programma plaats. Tijdens deze afrondende training wordt jullie vooruitgang geëvalueerd, zodat jullie met een gerust hart tijdens het intern toernooi of wellicht zelfs bij een echte zaak kunnen pleiten. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Intern Zomertoernooi

Datum 8 juni

Op 8 juni 2018 vindt het Intern Zomertoernooi plaats in de Rechtbank Utrecht. Sluit hier het trainingsprogramma af door een vlammend pleidooi te houden en misschien ga je er wel met de beker vandoor!