JSVU Training

Leer pleiten als een advocaat! Pleitgenootschap Eggens in samenwerking met de JSVU organiseert een open pleittraining. Word een overtuigende spreker, scoor makkelijker punten op je tentamens en verpulver je opponenten tijdens de moot court. Bovenal maak kennis met ons tijdens de training en op de aansluitende borrel! Het lokaal wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden kan via https://www.jsvu.nl/nl/activiteiten.


Open Avond Training 1

Op woensdag 25 september vindt de eerste beginnerspleittraining van het jaar plaats! Deze training staat open voor iedereen. Neem dus je vrienden, studiegenoten en andere belangstellende mee! Op de training leer je hoe je een goed pleidooi structureert. Dit komt ook zeer goed van pas bij de vakken van de komende periodes. Kortom, onmisbaar voor een jurist.

Tegelijk met de eerste beginnerstraining gaat ook het gevorderdentraject van start. Heb je het beginnerstraject afgesloten? Kom dan naar de eerste gevorderdentraining van dit jaar! De avond eindigt met een borrel, het eerste drankje is op Eggens!

Open Avond Training 2

Voor de tweede en laatste keer hebben we een open avond. Trek dus je vrienden, commissiegenoten, huisgenoten en kennissen mee naar Janskerkhof en maak kennis met ons. Laatste kans om vrijblijvend een training mee te pakken om een kijkje in de keuken van Eggens te nemen en versteld te staan van het vocabulaire schouwspel. Snelpleiten staat centraal in deze training, een ideale vaardigheid bij zelfverzekerd presenteren.

Ook de gevorderden zijn woensdag aan de beurt. De zelfreflectie viert hoogtij bij het aanschouwen van de elektronische spiegel.
Zoals altijd is er een borrel naderhand, de eerste is van Eggens!

Algemene Ledenvergadering

 

Op 24 september is het zo ver. Het bestuur draagt het stokje over aan het Kandidaatsbestuur. Zij zullen hun plannen voor aankomend jaar presenteren. Dit is dus jouw kans om nog van je te laten horen. Uiteraard sluiten we af met een borrel!