Nieuws

Trainingsavond 5 Pleitnota Schrijven

Op woensdag 21 november is de vijfde beginnerstraining!
Deze training gaat over het opstellen van je pleitnota. Een goed pleidooi begint namelijk bij een goede pleitnota. Deze training is ontzettend handig voor de procesrechtelijke vakken of bijvoorbeeld een stage! De avond sluiten we zoals altijd af met een gezellige borrel.Zet ook 28 november op de agenda voor onze cliëntgesprekken training!

Tot woensdag!


Verslag Training 4

Woensdag 7 november vond Pleittraining 4 plaats. De verdieping op de structuurtraining was een groot succes! Na het ophelderen van de theorie begon het echte werk. Al knutselend aan hun pleidooi trokken de leden ieder onderdeel van de casus uiteen. Dat resulteerde stuk voor stuk weer in een beter pleidooi. 

Verslag Training 3

De derde training stond in het teken van de juridische argumentatie. Na een introductie en uitleg over de IRAC-methode gingen de deelnemers aan de slag. De theorie werd toegepast op een casus en uiteindelijk uitgewerkt in een pleidooi. Na veel overtuigende en vooral ook gestructureerde pleidooien was het weer tijd voor de borrel. Wederom een leerzame en gezellige avond!

Commissieleden Gezocht!

Wil jij meer betrokken raken bij onze vereniging? Dit is je kans! Eggens is op zoek naar een nieuwe commissieleden. Kijk voor het overzicht hieronder. Aanmelden kan door een mail naar het bestuur te sturen met CV en korte motivatie. Deadline staat op 28 oktober!