Nieuws

Pleitavond!

Vrijdag 18 januari is het zo ver! In de rechtbank in Utrecht vindt het Eggens Intern Wintertoernooi plaats van 13:30 tot 18:00 met aansluitend een diner. De afsluiting van een half jaar zwoegen, zweten en borrelen. Woensdag 16 januari kan je nog oefenen op de Pleitavond!


Training 7

Aanstaande woensdag 17 december vindt alweer de laatste training van deze ronde plaats. Beklim de bovenste trede van de beginnerstraining en begeef je naar het volgende plateau! Deze avond testen wij jouw improvisatievaardigheden in de re- en dupliektraining. Wees jouw opponent te slim af! Dit komt niet alleen van pas bij het pleiten, maar ook tijdens debatten of presentaties!

Na afloop van de training sluiten we af met een overzicht van de trainingen en begeven ons uiteraard richting de borrel!
Tot Woensdag!

Verslag Sociale activiteit

De PRAC heeft maandag 17 december het spits afgebeten. De eerste activiteit van Eggens is weer een feit! De proeverij in Café Olivier was een enorm succes! Verlicht bij kaarslicht in een historische hal volgde het ene biertje na de andere. Zuur, zoet en bitter mochten niet ontbreken. Gezelligheid heeft  na deze avond een nieuwe standaard gekregen. Zo zijn door een aantal mensen bepaalde standaarden ook nog tot in de late uurtjes in hartje Utrecht verkent.  Iedereen bedankt voor de gezelligheid, de penningmeester klopt vanzelf bij je aan.

Verslag Training 6

Training zes ligt al weer achter ons, de tijd vliegt! De training stond in het teken van verschillende pleitstijlen. Onder het motto 'wees jezelf maar niet te veel' kwamen de leden het gladde ijs op. De verschillen werden langzaam duidelijk aan de hand van de voorbeelden en de tips en trucs mochten uiteraard niet ontbreken. De spiegel voorhoudend gingen we op zoek naar de manier waarop we onszelf het prettigst presenteren. De natuurlijke stijl. Om het interessant te maken begaven we ons op de extremen om na een geslaagde training weer in het midden te eindigen, een iets te geslaagde borrel!