Nieuws

Afsluitende Barbecue!

Hét eindejaarsevenement van Pleitgenootschap Eggens. De temperatuur kruipt omhoog, de dagen worden langer en het verlossende woord van de laatste tentamenperiode is geweest. Sluit samen met ons op deze zomeravond het collegejaar af onder het genot van ijskoude drankjes en de lekkernijen van barbecue grillmeister Maarten. de JSVU heet ons welkom in de tuin om 18:00 - 21:30! Tot dinsdag!


Nieuw Bestuur

De tijd is gekomen om het stokje over te dragen. Hoewel dit jaar nog niet ten einde is, moeten wij wel vooruit kijken. Aan alles komt namelijk een eind. Dit jaar hebben wij in Eggens onze tijd en energie gestoken maar zo veel meer uitgehaald. Na een periode vol leuke uitdagingen, humor en gezelligheid is het tijd voor een nieuw bestuur.

Sociale Activiteiten

Een kleine terugblik op dit jaar. Het begon met de bierproeverij. Na vele verschillende en ook verrassende dranken mondde dit uit tot een gezellige borrel. Vervolgens was het tijd voor het ledenweekend. Een weekend vol flauwe zinspelingen, woordgrappen en bovenal magisch spektakel. Dag twee klommen de deelnemers naar grote hoogte om weer op hun beide benen te landen. De pubquiz kwam hierna. Een quiz vol juridische feitjes en muziekkennis die ook in een gezellige borrel overging. Als kers op de taart werden de commissieleden nog vastgezet in de bajes om zo in de snelste tijd te ontsnappen. Daarmee kwam het jaar teneinde.

Verslag Variatietraining

De leden namen hierbij deel aan een comparitie van partijen. Na een inleiding over de toenemende rol van de comparitie volgde een aantal lastige onderhandelingen op de 'gang' en kwamen de partijen uiteindelijk toch tot een schikking. Ook deze avond werd weer afgesloten met een royale borrel.