Nieuws

Training 2 Open Avond

Op woensdag 20 februari vindt de eerste beginnerspleittraining van het tweede semester plaats! 
Deze training staat open voor iedereen. Op de training leer je hoe je een goed pleidooi structureert. Dit komt ook zeer goed van pas bij de vakken van de komende periodes. Kom dus kennismaken!

Tegelijk met de eerste beginnerstraining gaat ook het vernieuwde gevorderdentraject van start. Heb je het beginnerstraject afgesloten? Kom dan naar de eerste gevorderdentraining van dit jaar! De avond eindigt met een borrel, het eerste drankje hier is op Eggens!


Pub Quiz

Save the date! 26 februari is de Eggens Pubquiz. De PRAC zal ons onderwerpen aan een spervuur van vragen onder het genot van verscheidene versnaperingen. Houd de feitjes paraat!

Verslag Intern Toernooi

Wij kunnen terugkijken op een ontzettend geslaagd Intern Wintertoernooi. De dag die na vlammende pleidooien, slinkse antwoorden en prangende vragen dit half jaar heeft afgesloten. Ronde na ronde werd de strijd spannender voor die felbegeerde beker. Het team van Dick Advocaat had hier nog een puntje aan kunnen zuigen. Na de eerste twee rondes werd de borrel met open armen ontvangen. Hoewel voor velen de derde helft zeer welkom was, begon voor de finaleteams nu pas de verlenging. 15 Minuten per helft voor groot publiek schitteren! Uiteindelijk klonk het fluitsignaal van de jury en daarmee was het afgelopen. Iedereen heeft een prestatie van formaat geleverd waarvoor hulde! 

Verslag Sociale activiteit

De PRAC heeft maandag 17 december het spits afgebeten. De eerste activiteit van Eggens is weer een feit! De proeverij in Café Olivier was een enorm succes! Verlicht bij kaarslicht in een historische hal volgde het ene biertje na de andere. Zuur, zoet en bitter mochten niet ontbreken. Gezelligheid heeft  na deze avond een nieuwe standaard gekregen. Zo zijn door een aantal mensen bepaalde standaarden ook nog tot in de late uurtjes in hartje Utrecht verkent.  Iedereen bedankt voor de gezelligheid, de penningmeester klopt vanzelf bij je aan.